Sëmundjet urologjike mund të jenë të natyrave nga më të ndryshme. Urologët marrin në konsideratë të gjitha funksionet e traktit urinar dhe janë të trajnuar që të kryejnë kirurgji dhe gjithashtu të trajtojnë nëpërmjet mjekimit.

 

 

Disa nga procedurat që ekzekutohen janë: transplanti renal, kirurgjia invazive minimale dhe endo-urologji, uro-onkologji, kirurgji të impotencës etj.

Orari

E HENE09:00-20:00
E MARTE09:00-21:00
E MERKURE09:00-20:00
E ENJTE09:00-20:00
E PREMTE09:00-21:00
E SHTUNE09:00-18:00
E DIELE -