Sëmundjet urologjike mund të jenë të natyrave nga më të ndryshme. Urologët marrin në konsideratë të gjitha funksionet e traktit urinar dhe janë të trajnuar që të kryejnë kirurgji dhe gjithashtu të trajtojnë nëpërmjet mjekimit.

Disa nga procedurat që ekzekutohen janë: transplanti renal, kirurgjia invazive minimale dhe endo-urologji, uro-onkologji, kirurgji të impotencës etj.

Orari

E HENE 09:00-20:00
E MARTE 09:00-21:00
E MERKURE 09:00-20:00
E ENJTE 09:00-20:00
E PREMTE 09:00-21:00
E SHTUNE 09:00-18:00
E DIELE -